+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Законът на джунглата

януари 30, 2024

Нашето ново предложение за една приятна семейна вечер е свързано с музика, танци и непреходна литература.

На сцената на Националния музикален театър „Стефан Македонски“ е поставен мюзикълът за деца и възрастни „Законът на джунглата“, създаден по книгата на Р. Киплинг „Книга за джунглата“. Любимата на малки и големи история за смелото момче Маугли оживява с музиката на композитора Любомир Денев и либретото на Андрей Аврамов. Образът на Маугли се превръща в символ на свободния човешки дух, който живее в хармония с природата, завинаги свързан с нея. „Законът на джунглата“ не е просто спектакъл, чиято цел е да забавлява. „В него освен темата за вечната борба между доброто и злото, основен урок стремежът за създаването на един нов и по-добър свят. Свят, в който природата, хората и животните ще живеят в мир и разбирателство, защото всички ние сме от една кръв… Свят, в който ще властва нов закон – „нека няма господари в Общия ни дом“ (Явор Радованов, режисьор на спектакъла). Освен на музиката зрителите на мюзикъла ще се насладят и на добрата хореография и ефектните костюми, дело на Ася Стоименова.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram