+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Преподаватели

Всички преподаватели, работещи в нашето училище (над 80 на брой), са специалисти с висше образование. Особено се гордеем с факта, че те са не само учители, а и личности, достойни за пример и уважение. Заедно извървяват с децата пътя от неуверения малчуган до дръзкия юноша, като ги подкрепят и мотивират в стремежа им към личностна изява.

Голяма част от преподавателите работят в „Света София” от години и са извели по няколко випуска. Знаем, че в работата с деца няма точна формула за успех. Стремежът ни е да търсим нови модели и да изследваме различни възможности, като запазваме и се облягаме на вече доказалите се методи и традиционни принципи.

Наши колеги са получили признание за цялостната си преподавателска работа:

  • Спаска Йосифова - почетното отличие „Неофит Рилски” за 2016 г.;
  • Вяра Сотирова - наградата „Учител на годината” в раздел „Изкуство и спорт” за 2008 г.;
  • Александър Паунов - приза „Най-добър учител по физическо възпитание и спорт” на Столична община за 2006 г. и 2004 г.;
  • Венета Паскалева - почетното отличие „Неофит Рилски” за 2005 г.;
  • Жулиета Ивани - почетното отличие „Неофит Рилски” за 1996 г.
В училището работят психолози, които ежедневно се грижат за решаването на индивидуални и групови проблеми, с голямо внимание откликват на нуждите на децата.

Осъзнаваме факта, че за да сме взискателни към нашите ученици, трябва да сме взискателни преди всичко към себе си и затова се грижим за непрекъснатото си професионално усъвършенстване и развитие.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram