+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

От родителите

Родителите са нашият най-надежден партньор. Сътрудничеството ни започва от момента, в който те се доверят на нашето име, традиции и опит. Убедени сме, че споделянето на общи ценности води до постигането на общите ни цели.
Заедно изминаваме пътя от началното ограмотяване на децата до превръщането им в уверени, знаещи и можещи юноши, които с лекота осъществяват мечтите си. Благодарим на всички наши родители за доверието, което са ни оказали, поверявайки ни децата си.

Продължавайте все така!

Убедена съм, че подходът на училището е правилен и вярвам, че осигурявам на детето си най-доброто – стабилно образование.

Сърдечно благодаря, че правите това възможно!

Г-жа Белова

Слънчев дом на усмивки

Щастлива съм, че училището, което избрахме, е слънчев дом на усмивки, на знание и творчество. Моите деца ще отнесат със себе си частица от обичта и всеотдайността, която сте им дали.

Като родител на деца, които са двуезични, Ви благодаря за качеството на обучението, довело до постигане на високи резултати на НВО и изпитите за прием след седми клас на моята дъщеря, която беше приета на първо желание в избраното от нея училище. Гордея се и с високите постижения на моя син в обучението му по български език и литература и по останалите предмети.

Ж. Аджич

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram