+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

От децата

Благодарим на всички наши деца за това, че ни допускат в своя свят.

Училището ме е научило на много неща. На първо място е това - да обичам. Тук прекарвам повече време, отколкото вкъщи. Тук е моят дом. Децата са моето семейство. В началото те бяха чужди, но аз ги опознах и обикнах. Училището също ме научи да избирам, да контактувам, да гледам на нещата от двете им страни, но да се опитвам да съм позитивна. Тук се чувствам себе си.

Калина Желева

Свързвам ЧОУ „Света София” само с приятни, топли чувства. Мисля, че учителите са изключително добри, компетентни професионалисти, които се отнасят към учениците с уважение. Обръща се внимание на всеки ученик поотделно, за да се фокусира върху грешките си. Освен изключителни академични знания, „Света София“ ме изгради като личност и ми създаде много контакти и приятелства. Имам и безброй незабравими спомени покрай училището, лагерите и разходките, организирани от него.

Джордж Харгрийвс

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2022 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram