+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Материална база

Училището е разположено в зелен и тих квартал в подножието на Витоша. Състои се от два основни корпуса, които са свързани помежду си, като всеки от тях има собствен двор и спортни площадки. Сградният фонд на училището непрекъснато се обновява и усъвършенства, за да осигури удобство на учениците и служителите.
Повечето от класните стаи са оборудвани с мултимедийни проектори. Всички нови придобивки са умело вписани в съществуващата архитектурна среда, така че с годините училището се превърна в уютен и красив комплекс с максимална функционалност.

Влагаме много усилия, за да изграждаме модерна, комфортна и най-вече спокойна среда за развитие на учениците ни. Учим децата, че поддържането на реда и чистотата в сградата е споделена отговорност и смятаме, че всеки от нас е необходимо да бъде внимателен и да се съобразява с чуждата и обща собственост дори когато никой не ни наблюдава.

29 класни стаи

4 салона

5 спортни площадки

Кухня и столова

24 микробуса

Градина

9 специализирани кабинета

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram