+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Обръщение на директора

Здравейте и добре дошли!

Ние много се гордеем с нашето училище, с резултатите и реализацията на учениците си. Убедени сме, че съдействаме за развитието на потенциала на всяко дете и правим това с грижа, положително отношение, мотивиране и подкрепа. Искаме нашите деца да станат знаещи, уверени и отговорни хора, които един ден да се превърнат в двигател на обществото, в което живеят. Вярваме, че разнообразните подходи на изключително добрите професионалисти, които работят в ЧОУ „Света София“, подпомагат цялостното развитие на нашите възпитаници.

21-ви век изправи образователната система пред много предизвикателства, които ние приемаме като вълнуващи възможности. Наблюдаваме упадък на самостоятелното мислене и знанието като ценности в глабален мащаб и за нас е особено важно да се противопоставим на тази тенденция. Нашите ученици са подготвени за бъдещето; отговорни и самостоятелни, те намират своето място в един свят, който, освен информираност, изисква от младите хора силен характер, целенасоченост и толерантност.

Катерина Керкова

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram