+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Златни медалисти на Кеймбридж

НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО НА КЕЙМБРИДЖ УЧИЛИЩАТА

По време на Кеймбридж деня, проведен на 23 април, бяха наградени златните медалисти в десетото юбилейно състезание по английски на Асоциацията на Кеймбридж училищата. Състезанието беше изключително оспорвано, тъй като в училищния кръг участваха 8000 ученици, а в националния – 800. В присъствието на 900 преподаватели по английски от цялата страна, представители на Министерството на образованието, Британското посолство, Кеймбридж Юнивърсити Прес, издателство Клет, Cambredge English Language Assessment победителите и подготвилите ги учители бяха тържествено наградени.

Тази година имаме цели трима златни медалисти:

Ниво FlyersАлександър Хачатуров с преподавател Милена Ачева. Александър е единственото дете с максималните 55 точки за това ниво.
Ниво ElementaryПолина Калинова с преподавател Антония Ангелова и Гергана Димитрова с преподавател Константинела Модева.
Йоана Карлова и Мария Чолакова печелят трето място на ниво Movers. Техни преподаватели са Албена Кръстанова и Даниела Тенева.

ЧОУ Света София бе наградено с купа за най-успешно представило се училище в състезанието на Кеймбридж училищата за 2015 г., което е огромен успех, тъй като се конкурираме предимно с гимназии.

Честито на победителите!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас