+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

“Вселената се осветява от слънцето, човек – от знанието.”

По пътя на знанието и познанието, със силата на упорит труд и задълбочени аналитични умения, с голямо желание за успех и през тази учебна година младите изследователи от училището с уверени стъпки извървяха олимпийските Първи и Втори кръг, като без специална предварителна подготовка постигнаха достойни успехи.

На Втория и последен кръг на олимпиадата по ГЕОГРАФИЯ участваха трима петокласници. Със своите 179 (от 200) точки Борис Топалов се включи в групата от 12 най-високи резултати в София. Симона Берова постигна 157, а Александър Хачатуров – 164 точки.

Почетно място сред бъдещите АСТРОНОМИ и ФИЗИЦИ зае Божидар Маринов, който е четвърти в гр. София в групата на петокласниците.

Разностранните интереси, подкрепени с достойни усилия на Божидар,  са причина и за постиженията му в олимпиадата по ИСТОРИЯ. Във втория (финален) кръг за  V-VІ клас той събра 60,75 точки (при минимум 60 от 80 точки) сред децата на област София-град. Маргарита Колева и Михаил Димоларов се пребориха съответно за 59 и 49 точки.

 

Поздравления за младите търсачи на предизвикателства в науката и пожелания за здраве и много осъществени пътешествия в дебрите на (ПО)Знанието!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас