+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Спортни предизвикателства

В седмицата на тежки директорски контролни нашите ученици от 5. и 6. клас проведоха самоотвержени битки и на спортните терени. В петък, 25.11.2016 г., баскетболният отбор на ЧОУ „Света София“, съставен от момчета от 5. и 6. клас, се изправи срещу отборите на ЧСУ „Увекинд“, 26. СУ “Йордан Йовков” и 5. ОУ “Иван Вазов”.

Битките на терена бяха изключително равностойни, но по-опитните седмокласници надиграха нашите бойци! Въпреки загубите, още на следващия ден, волейболните отбори – момичета и момчета от 5. и 6. клас – представиха блестящо нашето училище на VII фестивал по миниволейбол на столичните училища. В турнира момичетата победиха отборите на 93. СУ и 34. ОУ с по 2:0 гейма и по този начин завършиха на първо място. Загубa сполетя и съперниците на нашите момчета, които победиха категорично с 2:0 гейма 34. ОУ и 104. ОУ и завършиха на първо място.

 

Поздравления!

Скъпи спортисти, сигурни сме във вашите успехи както на терена, така и в класната стая!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас