+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Седмокласниците ни покоряват върхове

И тази година седмокласниците постигнаха възхитителен успех и ни доказаха, че с труд и упоритост всяка цел може да бъде постигната. Според класацията на училищата с най-добър резултат от НВО, изнесена от Министерството на образованието, ЧОУ „Света София” заема първо място в София и второ  място в  България.

           Този категоричен успех нямаше да бъде възможен без постоянството и решителността на нашите ученици. Разбира се, имаше и моменти, в които се обезверяваха, но техните родители и учители бяха винаги до тях и ги подкрепяха безрезервно.

Признателни сме Ви, скъпи родители, за съдействието  и доверието!

          Без усърдието на учителите им от начален курс – Детелина Вълкова и Десислава Тодорова, и на преподавателите им от прогимназиален етап – Антоанета Панушева и Виолета Котиркова, тези постижения нямаше да бъдат възможни! Благодарим Ви, колеги , за всеотдайността и упоритостта, с които подготвяте нашите ученици!

          Седмокласниците се представиха отлично и на изпитите по английски език. Осемнадесет  от  тях се явиха на международния изпит на Cambridge – Първи сертификат, и всички се представиха безупречно, като трима от тях получиха диплома за следващото  ниво C1.  Двадесет и двама от учениците се явиха на PЕТ, като шестнадесет  от тях взеха следващото ниво B2.

           Тези резултати ясно показват, че учениците на ЧОУ „Света София” безапелационно постигат успех след успех!

          Признателни сме на техните преподаватели по английски език  – А. Ангелова, К. Модева и М. Станева, и им благодарим за прецизната и усърдна работа!

Драги седмокласници, желаем ви попътен вятър в безбрежното море на знанието!

Дерзайте и покорявайте нови върхове!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас