+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Впечатляващи резултати на изпитите по английски език!

По традиция децата от „Света София“ се представят отлично на международните изпити на университета Кеймбридж, на които се явяват значително по-рано от средната възраст за всяко ниво. Тази година обаче резултатите са повече от впечатляващи!
Най-добре да оставим фактите да говорят:
🔹 3 клас – ниво Flyers – от явили се 77 деца 68 са постигнали максимален резултат, 9 са изкарали 14/15 точки.
🔹 4 клас – ниво КЕТ – от явилите се 71 деца 65 са изкарали А и 6 – В.
🔹 5 клас и 6 клас С група на а и б клас – ниво РЕТ. Явили се – 73. А – 64, В – 8, С – 1.
🔹 6 и 7 клас – ниво FCE. От 93 деца 42 са с резултат А, 32 – В и 19 – С.
Предлагаме Ви също така да разгледате графиките, генерирани от университета Кеймбридж, които показват резултатите на нашето училище (отбелязано с Your Preparation Centre) в сравнение с България и света.
На вторите графики за всяко ниво ще видите как са се подобрявали резултатите на нашето училище през последните няколко години. (През 2020 при изпитите КЕТ и РЕТ Pass, Merit, Distinction са сменени съответно на С, В и А). При тях можем да говорим не просто за нарастване, а за скок нагоре. Като се има предвид, че през последните две години голяма част от подготовката за изпитите се проведе онлайн, отчитаме този факт като изключителен успех.
Поздравяваме нашите прекрасни деца за блестящото представяне и благодарим на преподавателите по английски за тяхната вдъхновена, упорита и всеотдайна работа, без която това нямаше да бъде възможно!

 

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас