+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Спортни постижения в края на 2015 г.

С медали от турнир по плуване

Отборите по плуване се представиха достойно на изключително трудния турнир за “Купата на кмета”.
Поздравления за двата сребърни медала на Емили Ръткова от IVб клас и за положените усилия на госпожа Юлия Табакова, преподавател по ФВС.

Браво плувци!

Първенци във волейбола

На 19.12.2015 г. в НСА „Васил Левски“ се проведе 6-ти Коледен турнир по мини волейбол за 10-12-годишни.

За втора поредна година отборът на момчетата зае първо място. Полуфиналът бе спечелен след оспорвана битка срещу 109 ОУ “Христо Смирненски” с 2:1, а на финала победихме 192 СОУ “Христо Ботев” с резултат 2:0. Момичетата участваха за първа година. При дебюта си те заеха първо място след победи с 2:1 над 109 ОУ “Христо Смирненски” и 2:0 над УСШ /Ученическа спортна школа/.

Поздравления за всички участници и преподавателите Теодора Господарска и Лъчезар Рангелов.

Отлично представяне на нашите тенисисти

На 19 и 20.12. 2015 г. се проведе V-я национален турнир по тенис на маса „Млади звезди“. При участие на 16 спортни клуба от цялата страна нашият отбор в състав Александър Цанков от Vб клас и Евгени Тролиев от IVа клас се представиха отлично като заеха III-то място в крайното класиране до 12-годишна възраст.

Шампиони станаха представителите на Спортния клуб от гр. Търговище – СК “Пътинженерингстрой – Т Светкавица”, а второ място заеха тенисистите от СК “Бдинци” – гр. Видин.

Поздравления за нашите участници и господин Паунов, които имаха смелостта да се състезават със спортни клубове от цялата страна!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас