+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Петокласник грабна първото място на Националния есенен турнир по информатика

Боян Бояджиев от 5 клас се класира на първо място на Националния есенен турнир по информатика. Отлично се представиха и съучениците му – Мартин Златарев и Георги Димитров. За пореден път– Елизабет Грант от трети клас, се включи в надпреварата в група Е (4-5 клас)  и се представи повече от добре, като спечели 85 точки. Учениците създаваха компютърни програми за решаване на задачи с алгоритмичен характер.

Грамота за отличното си представяне, взе и Мина Недева от 6 клас. Мария Недкова също защити досегашните си успехи в своята възрастова категория C (7-8 клас).

Заради пандемията от COVID-19 и тази година състезанието се проведе онлайн. 21-то издание на Националния есенен турнир по информатика се състоя паралелно с Международното състезание, в което се включиха най-добрите световни състезатели по информатика.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2023 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram