+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Откриваме учебната година!

„И в една огромна класна стая

  се превръща цялата страна.“

                                  Георги Струмски

          

Утрото на 15-ти септември бе очаквано повече от всякога. От няколко дни в ЧОУ „Света София“ кипи трескава подготовка за днешния ден. Още не пристъпили училищния праг, усещаме във въздуха познат аромат, очите са жадни, лицата  греят в усмивки, погледите - устремени в очакване.

           Едва ли има някой, чието сърце не се е свивало от тревога и копнеж при мисълта, че ще бъде ученик за пръв път в живота си. Едва ли има някой сред Вас, който да не се умилява при спомена за усмихнатата учителка, по чиито стъпки сте вървели, стиснали букет и хванати за ръка с новото си другарче.

           Днешният празник, като след дълго стискане в окови, ни върна обратно към онзи момент, в който ученици, родители и учители, макар и от дистанция и скрити зад маски успяха да съпреживеят вълнението и радостта.

           Палави мъници пяха и се смяха, тържествени стихове огласяха двора, а възпитаниците от прогимназия демонстрираха своите завидни музикални умения с интересна хореография. Специално място в изпълнението им заемаше танцова интерпретация с цветни платна.

           Всички ние сме благодарни за този ден и силно вярваме, че ни чакат още, дори по-хубави – заедно! Ще продължим да се борим за знание и да напредваме не благодарение на трудностите, а въпреки тях. Смелост и дръзновение са нужни нам по пътя.

           На добър час!

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2023 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram