+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Откриване на новата учебна година

Свършва лятото, а с него си отива и дългата лятна ваканция. Отново е 15.09., отново е първият учебен ден!

В този празничен ден всички сме развълнувани – и учители, и деца, и родители. Ние, преподавателите, с трепет очакваме да видим порасналите си ученици, а децата нямат търпение да се съберат отново със своите приятели, за да огласят затихналото училище със смях и игри. Техните родители стоят гордо изправени до тях, виждайки как смело децата им се втурват в класните стаи, за да трупат нови знания и да създават нови приятелства.

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихове, много смях и прегръдки. След като издигнахме националния флаг и изслушахме химна, музикален поздрав към всички присъстващи отправиха вокалните групи с ръководители Вяра Сотирова и Ралица Тасева.

Естествено децата от ПУК бяха най-развълнуваните ученици на ЧОУ „ Света София”. Въпреки че първите им стъпки в класните стаи бяха малко неуверени, погледите им  блестяха безстрашно и любопитно и те смело прекрачиха  прага на училището.

Кулминация на празничния ден бе словото на директора на училището. С гордост и уважение към труда на ученици, преподаватели и родители, госпожа Керкова  акцентира върху успехите на училището и неговите възпитаници. И тази година, благодарение на упорития труд на нашите седмокласници и техните преподаватели, ЧОУ „Света София” заслужено зае първото място на НВО не само в София, но и в цяла България. Двадесет и двама от учениците ни продължават своето образование в Американския колеж, останалите учат в елитни езикови и математически гимназии, а други заминават  да трупат знания в чужбина. Не бива да забравяме и огромния успех, който постигнаха нашите шестокласници и седмокласници на FCE Cambridge.

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!

Успешна и усмихната учебна година!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас