+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Нашите пианисти

С много вълнение и трепет, цветя, концертни тоалети и бурни аплодисменти премина и тазгодишната продукция по пиано на ЧОУ „Света София”.

 

В софийския дом на световноизвестния български бас Борис Христов, на неговия личен роял ‘Bosendorfer’ – един от най-добрите инструменти в София – и сред изложбата с фотографии от дома на Маестрото в Рим, нашите пианисти вдъхновено изпълниха своята програма.

 

Тридесет и четири деца зарадваха многобройната публика с концерт в две части: в първата нашите първокласници направиха своя дебют, последвани от децата от втори клас, които показаха сериозен напредък. След кратка пауза „ветераните” от трети, четвърти, пети и шести клас демонстрираха умения в по-сложния материал. С музикален усет и артистизъм прозвучаха творби от Хендел, Моцарт, Бетовен, Щраус, Чайковски, Гречанинов, Кабалевски, Веселин Стоянов.

 

Дни преди училищния концерт Димитър Димитров от 4 а клас ни зарадва и с поощрителна награда от XII Mеждународен конкурс за млади изпълнители на класически музикални инструменти.

 

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас