+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Информационни технологии

Информационни Технологии

В  заниманията по интереси – информационни технологии, са включени ученици от 3. и 4. клас. В тези часове децата овладяват умения и понятия, свързани с информационните технологии. Научават се да работят с различни приложни програми. Основното обучение е свързано с практическа работа. Информационните технологии на този етап на обучението развиват: компютърните възможности на учениците, логическото им мислене, както и естетическото им възприятие.

Програмите, с които учениците се учат да работят, са:  Тoondoo (образователен уебсайт за създаване на комикси и книжки с кратки истории); Paint (редактор на изображения); MS Publisher (лесно създаване на широка гама от публикации); Touch Typing Study (образователен уебсайт, чиято цел е упражняване точността и скоростта на писане на клавиатура), MS Word (програма за текстообработка), MS PowerPoint (програма за създаване на компютърни презентации).

Обръщение на директора

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас