+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Имаме си колежани

[vc_row upside_row_is_boxed="yes" upside_row_no_padding="yes"][vc_column width="1/3"][vc_gallery interval="0" images="2169" css_animation="left-to-right"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text el_class="vili-post-text"]

87% от кандидатствалите седмокласници от ЧОУ “Света София” са приети на първо класиране в Американския колеж в София!

 

Успехите на нашите ученици са и очаквани, и закономерни – от 31 деца, състезавали се за място в Колежа, 27 са приети на първо класиране, като трима от възпитаниците на „Света София” са в първите десетки.

Кузма Митровски е на пето място сред момчетата, а Георги Терзийски е девети в същата класация. Михаела Цанкова е на осма позиция сред момичетата.

72% от бъдещите колежани учат в „Света София” от първи клас, а част от тях се явиха на изпита без допълнителна подготовка за този формат.

Зад цифрите и статистическите данни, които изглеждат впечатляващо и ни карат да се чувстваме горди, стоят знанията, постоянството, упоритостта и волята за успех на нашите ученици, за които се радваме от сърце и им желаем нови победи!

 

 

Честито, седмокласници! Честито, колежани!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2022 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram