+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Нашите седмокласници – с отлични резултати на Cambridge FCE

За поредна година учениците в седми клас на ЧОУ „Света София“ показаха впечатляващи резултати на международния изпит по английски език на Cambridge FCE (Първи сертификат). Всички деца се представиха безупречно, като за първи път 48% от тях (23 от явилите се) са с резултат А, който им носи сертификат за ниво С1!

Въпреки че подготовката за изпита се проведе основно онлайн, забележителните постижения на нашите седмокласници показват, че чрез постоянство, борбеност, труд и мотивация да се справят с предизвикателства могат да покорят нови върхове! На техните учители, които продължават година след година да надминават себе си, можем само да се възхищаваме.

Изключително горди сме, че прекрасните резултати на нашите ученици и техните преподаватели са в пълен унисон с наградата, която ЧОУ „Света София“ получи през месец май 2020 година от асоциацията на училищата “Кеймбридж“.

Пожелаваме на всички наши ученици много успехи! Продължавайте смело напред!

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram