+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Дейност по проект “Еразъм+” КД 1

В рамките на летните месеци на 2017 г. екип от учители от ЧОУ Света София, гр. София, осъществи образователни мобилности по проект „Достъпното образование на 21-ви век- креативност и технологии на бъдещето.“ – Програмата „Еразъм+“, ключова дейност „Образователна мобилност на граждани“, сектор „Училищно образование“. Екипът се състои от следните преподаватели по английски език – Евелина Петрунова, Даниела Кацарова, Десислава Петкова, Константинела Модева, Ива Маринкьова, Албена Кръстанова, Цветана Траянова (психолог).
Основна цел на проекта е да повиши квалификацията на участниците и по този начин да осигури по-високо качество на обучение в нашето училище, чрез използване на технологии в класната стая, съвременни техники на преподаване и прилагане на игрови подход.
Участниците в проекта се включиха в различни курсове проведени от водещи образователни институции в различни държави – Ирландия, Шотландия, Уелс, Англия, Малта и Италия. Курсовете бяха специално подбрани според нуждите на учителите, учениците и училището.
Всеки един от учителите взел активно участие в организираните дейности и интерактивни обучения, получи сертификат за участие, удостоверяващ придобитите знания.
След завръщането си, учителите споделиха впечатления и всички отчитат полезността на осъществените мобилности – много високо оценяват възможността да обменят опит с чуждестранните си колеги. Всеки един от тях изготви кратка презентация, отразяваща основните моменти от обучението.

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас