+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Благотворителен коледен базар

За поредна година организирахме благотворителен коледен базар в училище. Децата се включиха с изключителна активност. Бяха приготвили невероятни неща – ръчно изработени предмети, коледен вестник с авторски стихотворения, кулинарни изкушения и музикални изпълнения. Стоките бяха в изобилие и предлагането беше много по-голямо от търсенето, което доведе до редица интересни промоции и намаления. В крайна сметка всички – и продавачи, и купувачи, бяха доволни и щастливи. Най-голямото удовлетворение дойде след преброяване на събраните средства. Само за един час децата от нашето училище успяха да съберат 8 241,12 лева! Специална комисия от учители и деца от училището ще разгледат потенциалните места, на които ще дарим средствата, така че те да бъдат максимално добре оползотворени. Децата са много въодушевени от идеята, че могат да подкрепят хора, които имат нужда от помощ.
Разбира се, всичко това се случи благодарение на активната помощ и всеотдайната подкрепа на родителите.
Мили родители, ние Ви благодарим от сърце, защото смятаме, че посланието е много по-силно, когато децата виждат, че заедно със своите родители и учители работят за благородна кауза. Вълнението е още по-голямо в навечерието на светлите коледни празници. Бъдете здрави и нека добрината да се върне многократно при Вас!
Пожелаваме на всички да пазят своята вяра в доброто и да я предават на своите деца и на всички около себе си, защото благодарение на нея в живота се случват чудеса!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас