+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Благородна кауза

В дните преди Коледа учениците от ЧОУ “Света София” организираха благотворителен базар. Всички деца се включиха с голям ентусиазъм и изключителна активност в продаването и купуването на ръчно изработени предмети и сладкиши. Стоките бяха невероятно разнообразни, оригинални и вкусни, продавачите – гъвкави и изобретателни, а купувачите – доволни и щедри.

За броени часове събрахме впечатляващата сума от 5382 лв., като някои от децата оставяха дарения, без да взимат нищо в замяна. Събраните пари ще употребим, за да подпомогнем деца и възрастни хора в нужда. След като осъществим даренията, ще изпратим подробен отчет на кого и с каква сума сме помогнали.

От сърце благодарим на всички родители, които подкрепиха благородната инициатива. С Вашата безценна помощ децата имаха възможност да се забавляват и заедно с това да усетят радостта да помагаш и да правиш добро.

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас