+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

„В“ група на 7 клас с FCE на Cambridge

През декември 11 от нашите седмокласници превзеха Cambridge с нов категоричен успех. За първи път за престижния First Certificate се бори “B” група и достойно защити знанията и уменията си за ниво B2 с високите 92% успеваемост.
Четирима ученици получиха Grade A, с което демонстрираха подготвеност за следващото академично ниво на владеене на английски език – C1 Advanced, а Красимира Каменова и Мартин Захариев постигнаха заветните 100% в три от общо пет проверявани умения. Особено се гордеем и от факта, че преди да са получили документ за завършено основно образование, децата ни се представиха отлично и получиха документ, който им позволява да кандидатстват и да бъдат приети във внушителен брой висши учебни заведения по целия свят. Трябва само да пораснат!

Браво, деца!
Благодарим Ви, че ни донесохте такова удовлетворение от общия ни труд! На добър час и успех в превземането на нови висоти в живота!

Поздравления и за техния преподавател – Даниела Тенева!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас