+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Любовта към езика на нашите ученици


Учениците от ЧОУ „Света София“ за поредна година се представиха блестящо на националното състезание по български език и литература, организирано от Сдружението на учителите филолози „Любословие“.
Първият кръг се проведе на 29 ноември 2017 г. и 91% от явилите се наши възпитаници се класираха за втория кръг, който ще се състои на 21 февруари 2018 г.
Въпросите във формата на състезанието проверяват уменията на учениците да работят с текст – разбиране и използване на информацията от него, а също и уменията им за създаване на писмен текст. Тестовите задачи са организирани не само върху материал, изучаван в съответния клас, но и върху материал от предходната година.
Успешното представяне на учениците от ЧОУ „Света София“ свидетелства за техните отлични знания по български език и литература.
Горди сме с учениците, които имат максимален брой точки на състезанието: Максим Петков, Боян Стефанов – I. клас; Радослав Стефанов, Мина Недева, Мария Табашка, Елена Тодорова, Виктория Маргаритова, Виктор Янакиев, Александра Тошева – II. клас; Симона Лазарова, Петриана Петрова, Катерина Боянова, Йоана Савова, Елена Леви, Александрина Толева – III. клас!
Благодарни сме и на учителите за отличната подготовка на учениците по български език и литература!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас