+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

300 коледни картички за благотворителната кауза “Коледна звезда” създадоха учениците от ЧОУ “Света София”

300 картички направиха нашите ученици, за да подкрепят благотворителната инициатива “Коледна звезда”. Събраните пари и тази година ще бъдат дарени на деца, лишени от родителски грижи.  Под вещото ръководство на учителите по рисуване, децата създадоха своите картички с огромно желание, знаейки, че по този начин ще зарадват свои връстници, които имат нужда от помощ и така ще озарят лицата им с усмивки.

Картичките могат да бъдат намерени в Енорийския център към храм “Покров Богородичен”, през Фейсбук страницата “Коледна звезда”, както и в секретариата на ЧОУ “Света София”.

И тази година събраните пари ще помогнат на децата да отидат на летни лагери и по този начин да изживеят ваканцията, която всеки малчуган заслужава. Миналото лято събраните средства от кампанията през 2020 година помогнаха на деца от Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи без увреждания в Самоков да отидат на летен лагер, който ще помнят дълго.

Благотворителната инициатива съществува от 2005 година, а ЧОУ “Света София” я подкрепя близо едно десетилетие. Благодарим на нашите ученици и техните преподаватели, за добротворството и готовността, с които подкрепят нуждаещите се не само по празниците.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram