+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

2 купи и 3 медала от математически турнир

На 7.05.2016 г. в гр. Шумен се проведе XXI Национален математически турнир „Академик Кирил Попов“. За поредна година нашите възпитаници ни накараха да се гордеем. На това престижно математическо състезание участват деца с изявени заложби от математически школи и гимназии от цялата страна. В такава конкурентна среда ЧОУ “Света София“ завоюва 2 златни и 3 сребърни отличия.
Изключително сме радостни от първото място на отбора на второкласниците в състав: Огнян Огнянов, Алек Ангелов, Ивайло Добрев и Боян Руженов. Младите ни математици се пребориха с 32 отбора от цялата страна.
Отборът на четвъртокласниците в състав: Божидар Маринов, Даниел Дренчев, Мартин Божилов и Евгени Тролиев завоюва второ място в конкуренцията на 50 отбора.

В индивидуалното класиране се отличиха:

Огнян Огнянов – 2 клас – I място /единствен/ – златен медал

Божидар Маринов – 4клас – II място – сребърен медал

Даниел Дренчев – 4клас – II място – сребърен медал

Роберт Севик – 7клас – V място

Атанас Ивановски – 3клас – VII място

Мила Брешкова – 3клас – IX място

Борис Азгоров – 3клас – X място

Браво, деца!

Благодарим за старанието и усилията на всички участници. Пожелаваме ви късмет и успехи в предстоящите математически предизвикателства!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас