+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Отваряме врати за децата на украински бежанци

От този уикенд – 12.03.2022г. в сградата на училището на ул. Морени 7 ще се провеждат безплатни съботно-неделни занимания с деца на украински бежанци, които ще продължат докато е необходимо.

В своеобразното уикенд училище, екипът ни е подготвил най-различни занимания според възрастта на децата - спорт, изкуство, лего, филми, игри и разходки сред природата. Ако е възможно ще бъдат организирани и курсове по английски и български език, както и срещи с детски психолог.

Училището ни започва в 9:20ч., като родителите ще имат възможността да оставят децата си при нас за целия ден до 14:00ч. Освен занимателните и образователни часове, сме осигурили и плодова закуска, обяд и следобедна закуска за малчуганите.

Молим, родителите, които искат да запишат децата си да попълнят заявлението ТУК

Ако сред вас има преподаватели, доброволци, които искат да помогнат, като се включат в каузата, моля регистрирайте се ТУК

Как да стигнете до ЧОУ “Света София” с градски транспорт вижте ТУК

С кампанията си, екипът ни иска да подкрепи най-уязвимите жертви на войната в Украйна – жените и децата, които се нуждаят от протегната навреме ръка. Освен дарителската кампания, която протича в училището в момента, за събиране на неща от първа необходимост, екипът ни има нужда да помогне и с това, в което сме най-добри  - образование, закрила и топлина. – това може за нашата фейсбук страница, но за групите няма нужда.

В продължение на повече от два месеца стотици деца прекрачиха прага на училището ни. Инициативата продължи до средата на месец май. Благодарим за доверието от страна на родителите, както и за подкрепата на десетките доброволци, които се включиха в тази кауза.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram