+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Успехи от състезания по обществени и природни науки

През настоящата учебна година учениците от нашето училище отново участваха активно в олимпиадите по обществени и природни науки. За пореден път без специална предварителна подготовка показаха високи резултати.

Нашите млади физици и химици – Николай Митев и Яна Муратева – успяха да достигнат до ниво преценка на Арбитражната комисия за допускане до национален кръг на олимпиадите.

В надпреварата по астрономия във възрастова група V-VІ клас името на училището защитиха Кузма Митровски и Георги-Феликс Етъридж.

Високи резултати на втория кръг на олимпиадата по география и икономика постигнаха Роберт Севик – VI a и Ирина Думанова – V б клас.

По традиция от миналата година Роберт Севик успя да постигне повече от изискуемите 75 точки на втория (и последен за възрастовата група) кръг на олимпиадата по история и цивилизация. Със своите 79,5 точки той е сред най-добре представилите се шестокласници в София.

Браво деца! Гордеем се с вас!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас