+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

SPELLING BEE и ENGLISH QUIZ в ЧОУ „СВЕТА СОФИЯ“

По случай денят на Европа  (9.05.19 г.) в ЧОУ „Света София“  беше проведено поредното годишно състезание Spelling Bee  за учениците от първи клас и първото състезание English Quiz между учениците от втори клас.

И двете състезания се проведоха в два кръга. Първият кръг се състоя по класове и на базата на него бяха излъчени по 3 деца, които да представляват своя клас. При подбора беше  отчетено представянето на децата в различни области в седмичните и месечни езикови игри и задачи.

Вторият кръг за първокласниците имаше за цел да открои децата с най-добри познания върху лексика и правопис.  Участниците трябваше да познават думи по описание на английски и да ги „спелуват“, т.е. да кажат буква по буква.

Победителите са: 1-во място – Даниел Денчев (1Г кл.); 2-ро място – Рая Бонева (1В кл.); 3-то място – Андреа Маринова (1В кл.). 

Във втори клас състезанието беше разделено на три рунда – граматически, познаване на дума по дефиниция на английски и отговор на въпрос върху историите от изучените през годината учебници.

Отборът победител е от 2Г клас: Дара Думанова, Даная Петрова и Сабина Събева. Участникът събрал най-висок брой точки по време на състезанието е Дара Думанова.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ДЕЦА!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас