+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Ранен прием за предучилищен клас

 

Ранен прием

 

Ранният изпит ще се проведе на 12.11.2022 г.

 

От досегашния си опит сме установили, че кандидатстващите при нас деца имат нужда по-скоро от определено ниво на интелектуално и емоционално развитие и социални умения, отколкото от специализирана подготовка, за да са спокойни и да покажат какво могат. На тази възраст всеки месец е от значение. По-добре е децата първо да се почувстват сигурни в заниманията си в трета възрастова група, която току-що са започнали, и чак след това да започнат да полагат изпити за следващ етап на обучение.

 

Даваме си сметка обаче, че има деца, които са с изпреварващо развитие и надскачат стандартната за възрастта си зрялост. Ако Вие мислите, че Вашето дете притежава знания и умения, които го отличават от връстниците му, и е готово за приемна процедура на по-ранен етап, можете да се възползвате от ранния прием. Моля имайте предвид, че не даваме обратна връзка след този изпит.

 

Заявление за кандидатастване за ранен прием на предучилищен клас

 

Срок за подаване на заявление - 07.11.2022 г.

 

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2023 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram