+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Ранен прием за предучилищен клас

Ранен прием

Ранният изпит ще се проведе на 11.11.2023 г.

От досегашния си опит сме установили, че кандидатстващите при нас деца имат нужда по-скоро от определено ниво на интелектуално и емоционално развитие и социални умения, отколкото от специализирана подготовка, за да са спокойни и да покажат какво могат. На тази възраст всеки месец е от значение. По-добре е децата първо да се почувстват сигурни в заниманията си в трета възрастова група, която току-що са започнали, и чак след това да започнат да полагат изпити за следващ етап на обучение.

 

Даваме си сметка обаче, че има деца, които са с изпреварващо развитие и надскачат стандартната за възрастта си зрялост. Ако Вие мислите, че Вашето дете притежава знания и умения, които го отличават от връстниците му, и е готово за приемна процедура на по-ранен етап, можете да се възползвате от ранния прием. Моля имайте предвид, че не даваме обратна връзка след този изпит. Децата могат да се явят и на двата изпита.

Срок за подаване на заявление - 05.11.2023 г.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram