+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Отлично представяне на нашите тенисисти

На 7.10.2017г. се проведе традиционният индивидуален турнир по тенис на маса за наградите на НСА. Нашето училище се представи в първа възрастова група / 8 – 11 години / с: Владислав Скрински -5кл., Бойко Александров и Йоан Петров – 4 кл. и третокласниците – Мартин Панев, Дилян Ризов и Симеон Прокопов. Във втората възрастова група / 12 – 15 години / участваха шестокласниците ни: Евгени Тролиев, Калоян Петров, Даниел Янчев и Емануил Радославов.
Всички наши ученици показаха техническо умение, борбеност и удоволствие да играят тенис на маса.
Отлично се представиха Евгени Тролиев и Владислав Скрински, които спечелиха златния и бронзовия медал в своите групи.
Поздравления към участниците и техния треньор Алекс Паунов!
С удоволствие цитираме мнението на Методи Тролиев/ родител/:
Бих искал да изкажа своята благодарност и уважение към г-н Паунов, който открива таланта у децата, насочва ги и ги увлича по-спорта, както малко хора успяват. Именно на него дължим и успехите в тениса, на които ставаме свидетели сега. Подкрепата, която оказва на Евгени с присъствието си и с окуражаването в трудните за него моменти, е безценна. Свидетел съм с каква амбиция и хъс гони постигането на резултати, а те не закъсняват. Респект към преподаватели като него.

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас