+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Обучение в ценности

Успешно приключихме международния проект Еразъм+ „Европейска дъга“. През последните три години заедно с партньори от Португалия, Полша, Словакия, Литва, Гърция и Италия се включихме в стотици съвместни инициативи, които направиха разноборазен и интересен училищния живот. Шестима наши ученици участваха в срещите за обучение в Италия, Словакия и Литва. Незабравима за нас ще остане конференцията, която организирахме в София през октомври 2017. Гостуваха ни деца от шест европейски страни, които заедно с наши ученици пътуваха за няколко дни до исторически места в района на Велико Търново, а след това прекараха два дни в „Света София“, научавайки за нашата история, национални герои, митове и легенди, но най-вече създадавайки истински приятелства, които продължават и до днес. През годините Ви представяхме продуктите, създадени по проекта – многобройни изложби, песни, пиеси, книги с истории. Днес сме горди да споделим най-важния резултат от него – сборник с игри за обучение в ценности, създаден съвместно с нашите партньори. Ще продължим да го използваме

през следващите години, тъй като за нас, учителите от „Света София“, е много важно да възпитаваме не само знаещи ученици, но и добри хора.

За всички родители и колеги, които биха искали да се запознаят с нашите методи, публикуваме линкове към електронния вариант на сборника и към неговия PDF формат.

https://issuu.com/luisacosta96/docs/___________-__________3__b4c6aa923a7cee

https://drive.google.com/file/d/1XIejwRUtoNMr1PvPwWJTPl9BtE4r3etY/view

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас