+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Нашите успешни седмокласници – випуск 2020!

Вече за никого не е изненада, че ЧОУ „Света София“ е едно от най-силните училища в българското образование. Ние сме единственото нематематическо училище в класацията топ 10 на училищата в България по резултати от НВО.

Първи по БЕЛ и трети по математика в София!

БЕЛ: Среден резултат – 89,23 т. (с резултат над 90 т. – 38 деца)

Математика:  Среден резултат – 89,90 т. (с максимален резултат 100 т. – 14 деца; с резултат над 90 т. – 46 деца).

35 деца са поканени да се запишат в Американския колеж на първо класиране.

Още в шести клас 56 ученици (целият випуск е от 71 деца) се представиха отлично на Cambridge FCE (ниво В2), като 13  от тях получиха сертификат за следващото ниво C1.

Поздравяваме всички деца!

Без грешка на НВО по математика са: Александра Стойкова, Атанас Ивановски, Богдана Брешкова, Бояна Йорданова, Васил Патриков, Владислав Скрински, Димитър Димитров, Йоана Игнатова, Калоян Цонков, Константина Страхинова, Мила Брешкова, Мина Лазарова, Никола Мазноков, Теа Савова.

С най-висок резултат по БЕЛ са: Богдана Брешкова – 99,5 т.; Анна-Мария Лазарова – 99 т.; Стефани Найденова – 98,5 т.; Ива Ангеловска и Мила Брешкова – 97,5 т.; Атанас Ивановски – 97 т.

Специални адмирации за Владислав Скрински, който за първи път представи училището ни на националния кръг на олимпиадата по математика. На 29.06.20 г. в конкуренцията на още 19 деца – всички от математически училища, Влади спечели първа награда.

Забележителен е успехът и на друг наш изявен математик, печелил десетки медали от математически състезания – Атанас Ивановски. Наско се нареди на второ място сред момчетата от изпитите за Американския колеж.

Седмокласниците ни от випуск 2020 г. се представиха достойно не само на традиционните надпревари по математика и БЕЛ, но и на такива по обществени и природни науки. На областния кръг на олимпиадата по география и икономика Никола Мазноков постигна 11-ти резултат в България.

Личности с  многостранни интереси, мотивирани, знаещи и можещи – това е випуск 2020 г.!

Поклон пред професионализма и всеотдайността на учителите  по БЕЛ и математика, работили успешно с децата и при поредното предизвикателство – дистанционното обучение!

Уважаеми родители, благодарим Ви за доверието и подкрепата!

Скъпи бивши седмокласници, желаем Ви попътен вятър в безбрежното море на знанията!

Изберете си нови върхове и ги покорявайте успешно!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас