+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Дарение вместо цветя

На 15 септември, първия ден на новата учебна 2014/2015 година, ученици, родители и учители с въодушевление подкрепихме кампанията “Дарение вместо цветя”, като организирахме събиране на средства за пострадалите от наводнението в град Мизия. За пореден път възпитаниците на ЧОУ “Света София”, техните родители и всички учители показаха своята съпричастност и активна гражданска позиция, предоставяйки парични помощи за хората, нуждаещи се от подкрепа.

Събраната сума от 4837 лв. бе насочена към училище “Цанко Церковски”, чиито спортни съоръжения бяха засегнати от водната стихия. С получените средства е закупено оборудване за физкултурния салон в училището.

С радост споделяме, че сред нашите приятели вече са и част от хората на град Мизия, чиято благодарност ни изпълва с удовлетворение и добри намерения.

 

Благодарим на всички, които дадоха своята подкрепа за пострадалите. Уверени сме, че добрите ни дела ще ни сплотяват и ще се множат.

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас