+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Да опознаем нашия град

Последните слънчеви есенни дни, които месец ноември ни подари за учениците от ЧОУ „Света София“ минаха под мотото – Да опознаем нашия град.

В екскурзиите, които проведохме, се включиха ученици от II, IV, V и VI клас. С изключителен ентусиазъм всеки клас избра маршрута за своето пътешествие с любими места от столицата. Определените екскурзоводи подготвиха представянето за избраните обекти и по време на екскурзиите подходиха професионално към своята роля. За постигане на целите учениците ползваха и специален безжичен микрофон и отличителни знаци. Гидове на малките второкласници бяха учениците от горните класове.

Така, потапяйки се в атмосферата на старата, съвременната и зелена София, учениците положиха основите на познавателния туризъм за училището ни. Остава надеждата за всички нас това да се превърне в интересна и полезна традиция, а с усмивките си пролетта да донесе пътешествие и за останалите ученици.

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас