+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

ЧОУ "Света София" - най-добър подготвителен център по английски език!

За поредна година учениците от ЧОУ „Света София“ се представиха блестящо на изпитите по английски език на Университета Кеймбридж, провели се през юни 2020 година. След предизвикателните три месеца на дистанционно обучение, децата от 3-ти, 4-ти и 5-и клас премериха знания за нивата А1, А2 и В1 на Европейската Езикова Рамка. Резултатите отново затвърдиха лидерската позиция на нашето училище в областта на методиката на преподаване на английски език и подготовката на учениците за получаване на престижни международни сертификати.

Всичките 68 третокласници, явили се на изпита за А1 ниво, са се представили отлично, като 45 от тях са извоювали максималните 15 точки, а останалите деца са получили между 12 и 14 точки.

На изпита Key for Schools  за ниво А2 от 72 явили се четвъртокласници, 64 са издържали изпита с максимален резултат. Това тяхно постижение им осигурява езиков сертификат за следващото ниво – В1.

Петокласниците, явили се на изпита Preliminary for Schools (PET for School) за ниво В1, също са отбелязали прекрасни резултати – 35 отлични оценки и 22 много добри оценки. И на този изпит отличниците са наградени с документ за по-горното езиково ниво – В2.

Постиженията на нашите ученици и техните преподаватели са в пълен унисон с наградата, която ЧОУ „Света София“ получи през месец май 2020 година от униварситета Кеймбридж – плакет за най-добър подготвителен център по английски език в страната за 2019-2020 година, който преподава по тяхната методика.

В глобален мащаб постигнатите резултати са изключителни:

За ниво А2 почти 80% от четвъртокласниците ни са получили сертификат за по-високо ниво, докато статистиката показва, че под 30% от явилите се в целия свят постигат такъв резултат.

На изпита за В1 ниво се явяват нашите петокласници, като почти 60% от тях са с отлични резултати и покрито следващо (В2) ниво. В световен мащаб едва 20% от изпитаните се справят толкова добре.

Гордеем се с учениците и учителите, които всяка година се представят блестящо!

Продължавайте напред!

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram