+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Блестящо представяне в състезанието на Кеймбридж училищата

След като получихме наградата за най-добре представилото се училище в състезанието по английски език на Асоциацията на Кеймбридж училищата за 2014 г., тази година отново сме единственото училище с три призови места!

Ето и победителите:

Ниво Starters: Стела Чолакова от 3 клас – първо място

Ниа Новоселски от 3 клас – второ място

Ниво Movers: Павела Белова от 4 клас – второ място

Честито на децата и подготвилите ги учители – г-жа Леонила Спирова и г-жа Антония Ангелова!

Впечатляващи са и резултатите на останалите участници в състезанието, особено като се има предвид, че се конкурирахме предимно с ученици от гимназии. Полина Калинова на ниво Movers се разминава на половин точка от призовото място. Само една точка дели Джордж Харгрийвс от третото място на ниво Flyers.

Особено много се гордеем с резултатите на Бояна Дойнова и Яна Муратева от седми клас. Те представиха училището на ниво В2 във формата на FCE и са единствените деца от основно училище. Конкурентите им бяха от 10, 11 и 12 клас! Половин точка не достигна на Бояна да спечели трето място. Резултатът на Яна също е впечатляващ!

Медалистите от Деветото национално състезание на Кеймбридж училищата бяха наградени на тържествена церемония по време на Националната учителска конференция в хотел „Кемпински” на 25 април. Стела Чолакова, Ниа Новоселски, Павела Белова, Бояна Дойнова и подготвилите ги учители Леонила Спирова, Антония Ангелова и Константинела Модева получиха наградите си от г-н Владимир Колев, председател на Асоциацията на Кеймбридж училищата и г-н Пол Збихли, представител на Кеймбридж Юнивърсити Прес. На церемонията присъстваха над хиляда учители, родители и ученици от цялата страна, както и журналисти от различни медии, отразили събитието.

Благодарим Ви, деца!

Отново ни накарахте да се почувстваме горди!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас