+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

15.09.2019г. – едно ново начало

15.09.2019г. – едно ново начало

С огромно вълнение днес в ЧОУ „Света София” посрещнахме първия учебен ден за двадесет и шести път!

Училището ни се събуди след лятната дрямка и приветства своите деца  с широка усмивка. В дворa ни зазвучаха хиляди детски гласчета – някои се вълнуваха от предстоящото ново начало, а други с радост прегърнаха старите си приятели. Тържеството  премина в песни, стихотворения, приветствени слова и разбира се, водосвет.  Нетърпението на децата се засили след биенето на първия  звънец, когато малки и големи прекрачиха училищния  праг. По лицата на най-малките се четеше страх от новите изпитания, но любопитните им погледи и хитрите усмивки подсказваха, че  тяхното приключение в ЧОУ „Света София”  тепърва започва. По-големите с радост се завърнаха в своя „стар дом”, готови да  се учат и да покоряват нови върхове.

Този празник винаги  напомня за предизвикателствата, които предстоят през новата учебна година, но по-важното е, че той събира приятели и връща топли спомени  и у децата, и у техните родители.

На добър час, скъпи деца! На добър час, родители и учители!

Щастлива, усмихната и спокойна учебна година!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас