+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

15 септември – отново заедно

Във времето, в което много хора се изолират, ние избрахме да бъдем ЗАЕДНО!

Развълнувани ученици, горди родители и щастливи учители се събраха за двадесет и седми път в дворовете на ЧОУ „Света София“ на безопасно разстояние едни от други.

Организирахме две тържества за празника – едно за малките и едно за големите ученици. По този начин всички имаха възможност да присъстват при минимален риск за здравето им.

Малките ни възпитаници поздравиха присъстващите с песни и танци. Веселите им гласчета изпълниха двора, а усмивките искряха и през маските. След необикновено дългата раздяла класовете се събраха в класните стаи още по-щастливи от преди.

За големите подготвихме ново преживяване – ученици и учители станаха част от разказ, импровизираха мелодия с помощта на ръце и крака и смехът премина с мексикански вълни във всички посоки. За това бе необходим всеки от участниците.

Така показахме на децата ни, че заедно, макар и на разстояние един от друг, можем да постигнем повече. Самостоятелно не бихме постигнали резултатите, които показа цялата група – една забавна мелодия, създадена от множество различни „изпълнители“.

Независимо какви предизвикателства ще донесе новата учебна година, с общи усилия ще се справим с тях. Ще запазим добрите си отношения, ще комуникираме по всеки безопасен начин и ще останем близки, макар и на разстояние!

Благодарим ви, че за поредна година сме заедно!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас