+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Участие във финалния кръг на международната Олимпиада по английски език Hippo “English Without Borders”

Безкрайно сме щастливи да съобщим, че 2 деца от нашето училище, Яна Н. и Магдалена М., взеха участие във финалния кръг на международната Олимпиада по английски език Hippo “English Without Borders”. 

Това е изключително мащабно състезание, което се провежда в огромен брой страни от цял свят за деца на възраст 6 – 19 години. В тазгодишното издание са взели участие 83 300 деца от 61 страни, а на финалите са се класирали 220, 2 от които са нашите ученици Яна и Магдалена. Те се състезаваха в категория Hippo 1 заедно с 50 деца-финалисти от различни страни и се представиха блестящо съответно на почетните 4-то и 8-мо място, което ни изпълва с гордост и възхищение! 

Тези успехи са плод и на всеотдайната работа и подкрепа на техните учители по английски език от начален и прогимназиален курс. Те успяват сякаш с лекота (а то хич не е) да мотивират децата и да развият техните способности до световно ниво. Без думи сме!

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram