+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Състезание за второкласници

ЧОУ „Света София” проведе състезание по български език за второкласниците. Децата показаха умения и знания в три различни категории.

Първата е „Пиша вярно и красиво”. Във всеки клас се организираха два кръга с диктовка, чрез която се оцениха правописа и краснописа на учениците.

Победители са Самуил Мочев, Ерика Банкова, Рая Маринова, Боряна Стефова, Елица-Калина Петрова.

Втората категория е „Неуморен читател”. В нея учениците представиха какво са прочели тази година и сравниха броя на страниците, които са прелистили.

Победители са Яна Седянкова, Ева Ценова, Филип Иванов, Дария Живкова, Александър Георгиев, Магдалена Мейс, Катерина Берова, Антоанета Ганчева, Камен Леви, Димитър Арнаудов.

Всички деца имаха възможност да представят и „Моят първи читателски дневник”. Възпитаниците ни ги изработиха сами и попълваха прочетените книжки по време на пандемията и лятната ваканция.

Победители в тази категория са Ева Ценова, Яна Янкова, Ирис Димитрова, Елица-Калина Петрова.

Учениците бяха наградени с химикалки, книжки и тетрадки с красиви корици, специално изработени за училището ни.

В някои класове надпреварата продължава и предстоят още награди за първенците. Усилията и старанието им са високо ценени и поради тази причина ги стимулираме да продължават да ги показват.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2022 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram