+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Поздравяваме випуск 2019 за успеха на НВО!

ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИПУСК 2019 ЗА УСПЕХА НА НВО!

Стана традиция сред училищата с най-високи резултати и по двата предмета да фигурира ЧОУ „Света София“ – това сподели МОН на пресконференцията си за отчитане на резултатите от матурите в седми клас.

С постиженията си децата ни показаха, че няма нищо случайно и положеният труд се възнаграждава. Училището ни отново се нареди в топ 10 в България по резултати от НВО.

Равносметката е: втори по БЕЛ и трети по математика в София! Респективно четвърти по БЕЛ и седми по математика в страната!

 

 

Випуск 2019 /56 деца/ постигна:

  Среден успех: Брой деца с резултат над 90 т.
БЕЛ 89,75 27
Математика 87,66 33

 

Поздравяваме всички деца! Специални адмирации за:

  • Анна Кошничарова – 100 т. – Математика
  • Иван Близнаков – 100 т. – Математика
  • Борис Топалов – 99,75 т. – Математика
  • Симона Берова – 99 т. – БЕЛ

И това не са единствените постижения на този випуск. С участието си в различните състезания и олимпиади децата показаха, че имат многостранни интереси. Достойно се представиха не само на традиционните надпревари по математика и БЕЛ, но и на такива по обществени и природни науки.

Още един аспект от добрата подготовка са резултатите им от обучението по английски език. 32 деца се представиха отлично на Cambridge FCE (Първи сертификат), като четири от тях получиха сертификат за следващото ниво С1.

Децата от випуска, приети в Американския колеж са 28.

Мотивирани и можещи – това е випуск 2019!

Благодарим на родителите за доверието и подкрепата!

За формирането на тези успешни млади личности – нашите бивши седмокласници, допринесе и високият професионализъм на всички учители, работили с тях през последните 8 години.

Скъпи седмокласници, желаем ви широки и светли пътища напред!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас