+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

И още една премиера!

По време на годишните концерти в края май Ви представихме творби на деца от четвърти, пети и шести клас, създадени под ръководството на Милен Хальов. Изложените картини бяха част от работата ни по международен проект ЕРАЗЪМ + „Европейска дъга – ръководство за обучение в ценности“.  Представляват илюстрации към четири истории, обединени от темата за един по-добър свят и изпълнени с драматични битки между доброто и злото, вълнуващи приключения и неочаквани обрати. Историите са плод на съвместна работа на ученици от „Света София“ и партньорите ни от Полша, Словакия, Италия, Португалия, Гърция и Литва. Създадени са по време на международни срещи в Сулмона, Италия; София, България; Левице, Словакия и Висагинас, Литва, проведени в периода 2016 – 2019 година.

 

Португалските ни партньори превърнаха историите и техните илюстрации в електронна книжка, която за пръв път публикуваме в нашия сайт.

https://issuu.com/luisacosta14/docs/creative_writing_final

Надяваме се да Ви достави удоволствие!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас