+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

Забележителен успех на Боян Руженов от Олимпиадата по математика

На най-престижното математическо състезание в страната – Национален кръг на олимпиадата по математика нашият седмокласник Боян Руженов завоюва второ място в класирането!

В конкуренция с още 18 ученици, всички от математически училища, половин точка не му достигна за първото място!

С гордост можем да кажем, че за втора поредна година ученик от ЧОУ „Света София“ не само е допуснат до Национален кръг на олимпиадата по математика, но е сред първенците в тази оспорвана надпревара.

Боян, който е ученик в ЧОУ “Света София“ от втори клас сподели, че до момента не е посещавал специализирани курсове по математика извън училище. Добрата си подготовка по математика дължи на преподавателите в училище – както в основните часове, така и в нашата занимателна математика.

“Интересното на тази олимпиада беше, че на третата задача рязко се промени нивото на трудност. Първите две бяха по-лесни спрямо това, което очаквах. Сложното дойде накрая“.

Още веднъж – поздравления за чудесното представяне!

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2022 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram