+ 359 2 857 0119
понеделник-петък 9:00-16:30ч

ВИПУСК 2022 ПЪРВИ в резултатите по БЕЛ от НВО след седми клас

ВИПУСК 2022 ПЪРВИ в резултатите по БЕЛ от НВО след седми клас и ВТОРИ по математика сред всички училища в София. Лидерството ни по български език и литература се запазва и в национален мащаб, а на външното оценяване по математика попадаме в ТОП 10, като сме единственото нематематическо училище в България постигнало такива успехи.


Нашите ученици са с най-висок брой точки - 91.72 по български език и литература. Не по-малко впечатляващи са резултатите ни по математика – 93.67 т.


ВИПУСК 2022 е с отлични резултати и на международния изпити по английски език Cambridge FCE (ниво B2). 54 от седмокласниците ни се явиха на него още в 6-ти клас, а 24 от тях получиха сертификат за ниво C1.
Всички тези постижения са плод на дълга, последователна и усилена работа както от страна на прекрасните ни преподаватели, така и от децата.


Благодарим за доверието и подкрепата и от страна на родителите!


Заедно преминахме през различни изпитания, от предизвикателството на онлайн обучението, до виртуалните срещи с учители и приятели.


В края на поредната динамична година, няма как да не признаем, че този незабравим випуск ще ни липсва много. Надяваме се децата да бъдат щастливи, накъдето и да ги поведе живота. Вярваме, че в годините напред те няма да ни забравят, защото вратите на ЧОУ "Света София" винаги ще са отворени за тях.

ЗАЩО ГО ПРАВИМ ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон
00359 2 8570119
9:00 - 16:30ч, Понеделник-Петък
Политика За Защита На Лични Данни
Лични Данни
Copyright © 2024 - Ч.О.У. Света София - Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram