+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ „ЕРАЗЪМ“

От 13 до 17 октомври ЧОУ“Света София“ беше домакин на международна среща по проект „Еразъм“. Гостуваха ни деца и учители от Португалия, Италия, Словакия, Полша, Литва и Гърция.
На 13, 14 и 15 октомври четиринадесет деца от училището заедно с техните чуждестранни приятели бяха на екскурзия във Велико Търново, Габрово, Трявна и Черни Осъм. По време на екскурзията нашите деца прекрасно се справиха с ролята на екскурзоводи, като интересно и вълнуващо пресъздадоха легенди, свързани с историческите забележителности.
На 16 и 17 октомври в сградата на училището децата участваха в представяне на мултимедийни презентации, занимания по творческо писане на английски език, игра „търсене на съкровище“ и различни артдейности.
Учениците от „Света София“ и техните гости прекараха няколко дни, изпълнени с нови впечатления, забавления, творчески дух и активно неформално общуване. Нашите деца се проявиха като перфектни домакини – организирани, гостоприемни и отговорни.
Благодарим на всички участници, както и на родителите, приели в домовете си гости по проекта!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас