+ 359 2 857 0119

понеделник-петък 9:00-16:30ч

Имаме си колежани

Имаме си вече двадесет и трима колежани и стискаме палци още на петима

Американският колеж за поредна година се оказа сбъдната мечта за седмокласниците от ЧОУ „Света София”, които се представиха блестящо на приемния изпит. От 39 кандидатствали ученици са приети 23, а петима са сред първите резерви. Въпреки че за първа година извеждаме випуск от 3 класа, успеваемостта на децата е впечатляваща.

На София Матеева от клас принадлежи най-високият резултат от изпита – 76,83%, а Изабела Миланова от е на трето място сред девойкитеНиколай Митев от е на третото място сред момчетата, а Иван Янакиев от заема седмо място в момчешкото класиране. Най-високият резултат на есе (18т. от 20 максимални) също е за ученичка от „Света София”- Бояна Дойнова от.

Поздравяваме с успеха всички момичета и момчета! Пожелаваме много бъдещи успехи и достойно представяне на следващото голямо предизвикателство за трудолюбието, постоянството и усърдието им – НВО!

Сподели:

Защо го правим ?

Събрани сме от общата цел – развитието и успеха на нашите деца и вярваме, че по този начин спомагаме и за просперитета на обществото и страната ни.


Свържете се с нас